Tel: 06-54951201                            info@dorpsraadmeterik.nl

 

Beste inwoners van Meterik en omgeving,

Via deze pagina zullen we proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom de werkzaamheden in het centrum van Meterik.

Bij de werkzaamheden in het centrum duiken diverse problemen op die gevolgen hebben voor het hele project en de duur van de werkzaamheden. Omdat het lastig is iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de voortgang, eventuele problemen en de gevolgen hiervan voor inwoners van Meterik (en omgeving) hebben we vanuit de Dorpsraad ondersteuning aangeboden bij de communicatie naar alle inwoners. 

De situatie kan soms snel wijzigen en het is dan lastig iedereen, die dit aangaat, te bereiken. Er zal nu regelmatig overleg plaatsvinden tussen iemand van de dorpsraad, HWC en de gemeente. Wij zullen de uitkomsten van dit overleg telkens hier publiceren, in het Krentje en via onze sociale media kanalen.

De gemeente en de aannemer blijven verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten. Wij zorgen er alleen voor dat het sneller beschikbaar is.

Heeft u vragen over het centrumplan of krijgt u geen gehoor bij de gemeente, laat het de dorpsraad weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en wij proberen met u het antwoord te vinden.