Tel: 06-54951201                            info@dorpsraadmeterik.nl

 

Werkgroep Duurzaam Meterik

Vanuit de Dorpsraad zijn we met een project gestart om te kijken of er interesse is in Meterik om bestaande woningen en/of tuinen te verduurzamen. Denk aan dakwater afkoppelen, zonnepanelen, isolatie, warmtepompen etc. Door krachten en kennis te bundelen kunnen we als inwoners elkaar helpen en hoef niet ieder voor zich alles zelf uit te zoeken.

Deze interesse is er zeker en zo is de werkgroep Duurzaam Meterik gestart. De werkgroep organiseert informatieavonden voor inwoners met diverse thema's met betrekking tot verduurzamen (algemene info-avond, isoleren, warmtepompen, Warmmakers etc.). Verder is en wordt er een duurzame huizenroute georganiseerd waarbij inwoners een kijkje kunnen nemen bij buurtgenoten die verduurzamingsmaatregelen in hun huis genomen hebben. Hoe hebben ze dit gedaan, wat zijn de ervaringen etc. 

Via https://www.dorpsraadmeterik.nl/index.php/duurzaam-meterik vinden jullie informatie en artikelen en houden we iedereen op de hoogte van de activiteiten van "Duurzaam Meterik".

Heb je vragen of wil je contact opnemen met de werkgroep, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.