JongNL Meterik www.jnmeterik.nl
Algemeen bestuurslid: Sander Ambrosius
Algemeen bestuurslid: Paul Hoeijmakers

Wat is JongNL Meterik?

JongNL Meterik is een jeugdclub, die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben. Vanaf het zevende tot het zeventiende jaar kan iedereen bij JongNL Meterik als lid terecht. Wil je extra informatie ga naar www.jnmeterik.nl- leden.

Ben je ouder dan 17 jaar? Ook dan heeft JongNL Meterik veel voor jouw in petto. Lijkt het je leuk om een groep te begeleiden of zie jij het organiseren van activiteiten als een uitdaging, ga dan naar www.jnmeterik.nl -vrijwilligers.

Binnen JongNL Meterik zijn diverse commissies actief om de vele activiteiten te organiseren. Om het algemene reilen en zeilen van JongNL Meterik te organiseren is het bestuur druk bezig.

Bestuur
Het bestuur is de drijfveer achter JongNL Meterik en wordt gekozen door de vrijwilligers. Het bestuur draagt de algemene leiding en verantwoording van de vereniging. Bovenaan deze pagina kunt u zien hoe de taken binnen het bestuur verdeeld zijn.