HEEMKUNDE METERIK

Heemkunde Meterik is gestart in september 2016 en definitief als Stichting Heemkunde Meterik van start gegaan op 24 mei 2017.
Het dagelijks bestuur bestaat uit 3 leden:
Voorzitter Jac. Tacken
Secretaris Mariet Bakker
Penningmeester Lucia Kleuskens

Doel
Meterik is een dorp met een rijke historie en Heemkunde Meterik wil die historie in al zijn facetten zichtbaar maken voor alle (oud)inwoners en andere belangstellenden.
Feiten/gebeurtenissen, verhalen, foto'¬ôs etc. zullen digitaal verwerkt worden, zodat voor eenieder thuis op de computer zaken bekeken en nagelezen kunnen worden.

We hebben een aantal werkgroepen geformeerd:
Werkgroep Organisatie
Werkgroep Gebouwen en Landschappen
Werkgroep Mensen
Werkgroep Onderwijs
Werkgroep Molen
Werkgroep PR
Elke werkgroep gaat op zijn eigen terrein aan de slag.

Informatie
Via deze weg doen wij graag een beroep op U om zich te melden als U iets weet of heeft dat belangrijk kan zijn voor de geschiedenis van ons dorp. Alle info, foto's verhalen, bidprentjes, weetjes etc. zijn van harte welkom.

Neemt U gerust contact op met een van de leden of stuur een mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Meer info is te vinden op onze website: www.heemkundemeterik.nl